Kupovina

Proizvode možete pogledati na sajtu, ulazeći klikom na delovi.

Odabir

Nakon što vidite proizvod koji Vam je potreban, treba da odaberete jedan od ponuđenih proizvoda. Odabrani proizvod „dodajte u korpu”. Nakon što ste izabrali sve željene artikle, kliknite na link “naruči”.

Vaši podaci

U sledećem koraku ostavljate svoje podatke, kako bi paket mogao da bude isporučen na željenu adresu, se obavezuje da će vaše podatke koristiti samo u svrhu poslovanja.

E-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Isporuke i plaćanje

Apoteka Swiss pharmacy ima potpisan ugovor sa kurirskom službom – Post Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sve zemlje sveta. Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Definisani rokovi za dostavu u inostrane zemlje odnose se na radne dane – dani vikenda ne ulaze u obračun dana za dostavu. Kad god je u prilici Prodavac ce kod kurirske sluzbe inicirati uslugu “danas za sutra”.

Za teritoriju Republike Srbije, za naručenu robu iznosa do 3.000 trosak kurirske sluzbe nije ukljucen u iznos porudzbine i placa ga Kupac prilikom preuzimanja. Cenovna politika PostExpressa-a utvrdjena je na osnovu mase paketa.Za robu čija je vrednost preko 5.000 dinara dostava je BESPLATNA. Za inostranstvo su definisane cene prilikom naručivanja u zavisnosti od zone za dostavu paketa.

Rok isporuke

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 radnih dana od dana potvrđenja porudžbe. Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h.

Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli.